Da, serialele pentru adolescenti nu scapa nici ele de incoerente iar Pretty Little Liars mai ales, nu are cum sa ne contrazica. Iata cateva alegeri deci ale scenaristilor care nu au nici un sens.

Serialul Teen Wolf

Malia apare pentru prima data in serial in episodul 13 din sezonul 3. Un personaj care va lua amploare de-a lungul timpului dar care soseste cu o incoerente cu privire la varsta sa… aceasta a disparut cand avea noua ani si a petrecut opt ani in forma sa de coiot. Dar daca ne luam dupa inlatuirile logice, ar trebui sa aiba 17 ani atunci cand apare in serial. Certificatul sau de nastere indica insa ca s-a nascut in 28 noiembrie 1998. asta inseamna ca are 15 ani atunci cand o vedem pentru prima data.

Serialul One Tree Hill

Oups… o mica greseala care nu este insa atat de grava si in cazul acestui serial. Este chiar destul de amuzanta. In sezonul 4 al serialului Hayley este insarcinaata dar interpreta sa nu este. Iar in acest gen de situatii actrita trebuie sa poarte o burta falsa mai rotunjita. Dar intr-o imagine din serial chiar se vede cand aceasta este intinsa, se vede ca este o burta falsa.

Serialul Riverdale

In sezonul cu numarul 4 al serialului, scenaristii s-au jucat cu fanii, cu privire la moartea presupusa a lui Jughead. In mod evident insa, personajul lui Cole Sprouse este nevatamat, spre marea bucurie a fanilor. Problema este ca inainte de aceasta revelatie ii vedem pe Archie si pe Veronica ingrijorati, chiar daca stiu ca Jughead este teafar. Deci de ce se prefac personajele din serial ca sunt ingrijorate? Pentru ca stiu ca nu este mort. Si sa vorbim si despre acea scena in care arunca caciula prietenului lor in foc, ca si un ritual atunci cand nu este nimeni in jur.

Serialul Vampire Diaries

In ultimul sezon din serialul cu vampiri, personajele descopera in arhive ca Sybil, provine din Mystic Falls din anul 1790. Nicio problema pana acum in afara de aceasta – orasul a fost fondat in anul 1860.

Serialul Pretty Little Liars

Este serialul “mama” al tuturor incoerentelor. Unii ar putea merge mai departe si ar putea spune ca acest serial, el insusi este o incoerenta mai mare. In serial s-au descoperit deja o multime de incoerente in ceea ce priveste scenariul sau. Personajele sale nici macar nu vorbesc asa cum trebuie la telefon ci il tin invers. Serios, Lucy Hale…

Serialul Smallville

Inca din primul episod, serialul ne ofera o frumoasa incoerenta. Intalnirea dintre Lex si Clark? Un accident de masina in care se vede cum personajul se prinde si se loveste de masina care cade in apa, masina care insa nu este deloc lovita, chiar daca s-a ciocnit de pod. Clark se presupune ca este omul de hotel, deci masina ar fi trebuit sa fie putin distrusa.

Give a Comment